Tuesday , April 24 2018
Home / Zanimljivosti / Snimak koji je mnoge šokirao: Otac prenosio porođaj supruge preko Fejsbuka (VIDEO)

Snimak koji je mnoge šokirao: Otac prenosio porođaj supruge preko Fejsbuka (VIDEO)

U poslednje vreme mnogi objavljuju sve detalje iz svog privatnog života na društvenim mrežama, međutim, jedan tata otišao je korak dalje i tako mnoge iznenadio…

U današnje vreme na internetu možete naći gotovo sve što vam je potrebno. Zahvaljujući društvenim mrežama, život mnogih počeo je da liči na popularne rijaliti emisije, pa je tako bilo pitanje vremena kada ćemo moći da uživo pratimo i porođaj.

Upravo to je uradio jedan par iz Sakramenta objavivši na Fejsbuku jedan od najintimnijih trenutaka u životu skoro svake žene.

Budući tata pozvao je Fejsbuk zajednicu da poželi dobrodošlicu na svet njegovom sinu.

“Hajde da izguramo ovu bebu napolje”, poručio je on u videu koji je mnoge šokirao.

Dok se porođala, suprug je mamu Saru sve vreme bodrio, ali i snimao bez njenog znanja, međutim ona je kasnije izjavila da neće ukloniti snimak s interneta.

Ngangatulelei Hekelesi Afuha'amango

Let's try pushing baby out… *Again, I didn't mean to make it public, but God works in mysterious ways* I'll keep updating this as I walk through this CPS crap and how they illegally kidnapped my baby less than 48 hours of him being born, without a warrant or a court order. No drugs in baby or mother. Placenta was also mishandled. I am planning a lawsuit. You can pm me if you would like to help or need help in how to deal with CPS chicken heads.

Posted by Fakamalo Kihe Eiki on Monday, May 16, 2016

About admin

Check Also

Šta vas očekuje u prva tri meseca trudnoće?

Dolazak bebe u potpunosti će promeniti vaš način razmišljanja, ali i “ceo svet” u kojem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *