Monday , April 23 2018
Home / Zanimljivosti / Da li ste primjetili da vojvotkinja Kejt Midlton uvijek nosi flastere na rukama – iznenaditi ćete se kada vidite razlog!

Da li ste primjetili da vojvotkinja Kejt Midlton uvijek nosi flastere na rukama – iznenaditi ćete se kada vidite razlog!

JAVNOST JE OPAZILA DA VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA, KEJT MIDLTON I PORED TOGA ŠTO JE UVIJEK TAKO LIJEPA I GRACIOZNA, ELEGANTNA I PRAVA DAMA IMA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO. DA LI JE NESPRETNA ILI SE JEDNOSTAVNO KRIJE NEKA MRAČNA TAJNA??

Ideal elegancije 21.vijeka je Kejt Midlton, mnoge žene bi dale sve da izgledaju kao Kejt Midlton koja je prava plemkinja, tako se i oblači. Uvijek elegantna, ali njena tajna koju krije je to da flastere ima na rukama. Ako se pitate zašto, saznati ćete u nastavku što…

Postavlja se pitanje, da li je to princeza često sklona posjekotinama ili ju je ogrebala kraljevska mačka koja je sada već mnogo poznata. Flasteri su na njenim rukama prvi put primjećeni 2008.godine, kada je upravo i upoznala mačku, ali ona je viđena i poslije nekoliko puta sa flasterima najčešće u predjelu prstiju.

Na božičnoj zabavi, na nedjeljkom čajniku, na raznim događajima, Kejt je uvijek imala flastere na sebi. Pitali smo se uvijek šta se to krije ispod, ali kraljevska porodica nikada nije dala konkretan odgovor na ovo pitanje. Obratite pažnju na prste Kejt Midlton i uvjeriti ćete se i sami o ovome što pričamo…

 

About admin

Check Also

Šta vas očekuje u prva tri meseca trudnoće?

Dolazak bebe u potpunosti će promeniti vaš način razmišljanja, ali i “ceo svet” u kojem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *