Monday , April 23 2018
Home / Zanimljivosti / 5 znakova da vas vaša beba obožava

5 znakova da vas vaša beba obožava

Beba vam se

Kada vam je dete prvi put poklonilo taj topli i veličanstveni osmeh – rastopili ste se. Smeh je jedan od najčešćih načina da vam vaša beba kaže “Volim te!”.

Beba Posmatra vaše ponašanje

Bilo da se mrštite na kućanske poslove ili se radujete buketu cvieća koji vam je partner poklonio – dete je odreagovalo na sličan način. Ovo je znak da vas dete ceni i ceni one vrednosti koje i vi cenite.

Beba vas Gleda vas u oči

Bebe obožavaju da gledati u lica i to je siguran znak da vas “lajkaju”. Zapravo, prema nekim naučnicima, bebino gledanje u oči je ljudski instinkt koji postoji upravo zato da primame ljubav i pažnju . Ovo je znak da ste vi ta osoba koju želi uz sebe i pored sebe.

Beba vas Koristi te kao

Bilo da se radi o sramežljivosti i o strahu, primetili ste da vam se dete “ugnijezdi” na grui ili u krilo. To je normalna faza kod sve dece i na ovaj način vam pokazuje da vas voli i da veruje kako ćete je upravo vi zaštiti od svih problema. Budite uvek tu za vašeg malog andjela. Izabrala je pravu osobu .

Beba te želi u blizini

Tokom prve godine života vaše bebe, primetili ste da vaša beba nije baš najsrećnija kada vas nema u njenoj blizini. Možda se namrštila ili zaplakala trenutak kada ste napustili sobu a nasmejala i opustila čim ste se vratili u njenu blizinu. Ovo je znak da razvijate međusobnu bliskost. Ona vas stvarno želi tu 🙂

About admin

Check Also

Šta vas očekuje u prva tri meseca trudnoće?

Dolazak bebe u potpunosti će promeniti vaš način razmišljanja, ali i “ceo svet” u kojem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *