Home / Ispovesti / MUŽ MI JE TERENSKI RADNIK I SAMA SE BRINEM ZA NAŠA 3 SINA…ZBOG SVIH OBAVEZA…

MUŽ MI JE TERENSKI RADNIK I SAMA SE BRINEM ZA NAŠA 3 SINA…ZBOG SVIH OBAVEZA…

Muž mi je terenski radnik i sama se brinem za naša 3 sina. Zbog svih obaveza koje moram da stignem pao mi je imunitet i tešku prehladu sam “pokupila”. Bukvalno ne mogu da ustanem iz kreveta, a da ne govorim kako mi je teško da se brinem o klincima.

Zamolila sam svekrvu, koja živi samo par kilometara dalje da dođe i odvede klince kod sebe, nikakvu drugu pomoć joj nisam tražila… Odbila me pod izgovorom da “Ima obaveza”. Istog trenutka sam pozvala muža i kroz plač mu sve ispričala, da bukvalno “umirem” i da ne mogu da se brinem ni za sebe ni za klince. Kada sam mu rekla da sam zamolila njegovu mamu da mi pomogne i da me je odbila on mi je tada istog trenutka prekinuo vezu. Mislila sam da se nešto slučajno desilo, pokušavala sam ga ponovo dobiti, ali mi se nije javljao, a onda mi je došla poruka… TI I MOJA MAMA ĆETE ME U GROB OTJERATI… VAŠ ODNOS ME NE INTERESUJE…

DOSTA MI JE MOJIH PROBLEMA DA BIH SLUŠAO I VAŠE GLUPE PREPIRKE!
Osjećam se odvratno… ta njegova mama, moja svekrva me već 10 godina uništava, izmišlja razne priče o meni, a on, moj muž je vrlo dobro upoznat sa svim tim i opet me poredi sa njom.

About admin

Check Also

SJEDIM JA DANAS NA KAVI U KAFIĆU PREKO PUTA FAKULTETA

Sjedim ja danas na kavi u kafiću preko puta fakulteta i gledam jednu djevojku. Ona …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *