Home / Ishrana beba / Ovih simptoma se trudnice stide

Ovih simptoma se trudnice stide

Uz već poznate simptome, od mučnina i povraćanja, preko ludih želja za hranom i blagih grčeva nalik menstrualnim, tu su i oni simptomi koji su neprijatni do te mere da malo koja trudnica uopšte želi da govori o njima.

Neke trudnice se, posebno u trećem tromesečju, bude na mokrom jastuku. Potočić sline niz obraz i mrlja na jastuku nisu tipičan simptom u trudnoći, pa žene o tome najčešće ćute!

Znojenje prepona

Zbog dobijanja na težini i sve lakšeg umaranja, dosta trudnica se susreće sa pojačanim znojenjem prepona.

Podrigivanje

Podrigivanje u trudnoći ponekad izaziva sva hrana i piće, a ne samo gazirani sok, kako ste to do sada naviknuli.

Vetrovi

Podrigivanje će možda i biti simpatično vašim prijateljima, ali ispuštanje vetrova zaista može biti neprijatno kada ne možete da ga kontrolišete. Kako beba raste, položaj creva se dodatno menja i to može prouzrokovati vetrove.

Zatvor

Ponekad čak i posebna pažnja posvećena ishrani ne pomaže u sprečavanju zatvora. To može biti vrlo frustrirajuće, posebno kada znamo da su hemoroidi vrlo česti u trudnoći. Kada su praćeni zatvorom, stanje postaje neizdrživo.

Bubuljice

Možda ćete se zapitati postoji li uopšte taj trudnički sjaj o kome svi govore. Bubuljice po licu, vratu i leđima odavaće utisak da ste u pubertetu, a ne trudni.

Pojačana dlakavost

Neke žene primećuju ubrzan rast dlaka u trudnoći, posebno u vaginalnom području. Nezgodno je što upravo to područje postaje prava avantura za depilaciju kada stomak raste.

izvor : yumama.com

About admin

Check Also

Uzbudljivo iskustvo sa ultrazvučnog pregleda: ‘Doktorka je okrenula ekran i počela da broji bebe…’ (FOTO, VIDEO)

Betani i Tim otišli su na rutinski ultrazvučni pregled, a tamo su diživeli najveće iznenađenje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *